zpět na aktuality

Ani lehce mrazivé počasí na tréninku v AC Rumburk rodiny neodradilo :-)

Společný trénink rodin zapojených do projektu jsme uspořádali 7.3.2024 na našem atletickém stadionu v Rumburku. V den tréninku nám panovalo poměrně chladné počasí (zhruba 3°C), které bohužel odradilo některé rodiče dětí z důvodu nedávno absolvovaného nachlazení. Některé rodiny nedorazily z důvodu nemoci právě probíhající. Celkem se nám sešlo 12 z původně přihlášených 17ti rodin. Do společného rozklusání a rozcvičky se nám zapojily i starší děti oddílu, které se ten den na stadionu účastnily klubového závodu v Krosu.

Trénink jsme začali společným rozklusáním a naší obvyklou rozcvičkou. Poté jsme se přesunuli na připravené stanoviště s třemi vybranými disciplínami z rodinné atletiky. Pro tento trénink jsem vybrala disciplíny B2 (štafetový běh), S1 (skok do dálky z místa) a H1 (hod z místa).

Po zprvu rozpačitém zapojení rodičů, ale nadšeném povzbuzování dětí, se nám trénování, myslím, krásně vydařilo a všichni si ho, až na mrazivé počasí, společně užili. Děti byly očividně nadšené ze zapojení rodičů.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory