zpět na aktuality

Třetí trénink pro rodinu ve Veselí nad Lužnicí

Všichni z atletiky Veselí jsme se těšili, že třetí trénink konečně absolvujeme venku na stadionu za slunečného počasí. Bohužel počasí nám nepřálo a trénink jsme kvůli silnému dešti museli na poslední chvíli přesunout do tělocvičny. Nicméně náhradní plán zahrnoval spoustu her a aktivit, které jsme si užili i na menším vnitřním prostoru.

Začali jsme krátkou hrou na zahřátí následovanou společným protažením. Dále jsme trénovali sílu, rychlost, obratnost i vytrvalost na šesti různých stanovištích, kde si rodiče s dětmi vyzkoušeli hod pěnovým oštěpem, skok do dálky z místa, štafetu, běh přes překážky, lavičku a žebřík, balancování na BOSU a v neposlední řadě i výdrž na tyči.

Po absolvování všech stanovišť jsme se rozdělili na dva týmy a zahráli si několik kol hry na krtky a zahradníky. A nakonec jsme si zahráli barevnou honičku s šátky.

Při rozloučení jsme od rodičů dostali spoustu chvály, i když původně byl slíbený úplně jiný trénink venku na stadionu. Dovolím si tedy tvrdit, že se nám to i přes komplikace s počasím moc povedlo!

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory