zpět na aktuality

Rozcvička s Martinou Sáblíkovou na tréninku rodin v Atletice 4All Valtice

Sportovní odpoledne ve Valticích 16.4. proběhlo v rámci projektu Atletika pro rodinu. Tentokrát ale bylo výjimečné. Tuto hodinu přišli vést členové rychlobruslařského Nowis Teamu – Eliška Dřímalová, Nikol Nepokojová, Tadeáš Procházka, Zuzana Kuršová a Martina Sáblíková.

Na uvítanou jsme se od sportovců dozvěděli jejich dosavadní úspěchy a pak už se všichni pustili do společného sportování.

Zahřívací hru si užívali nejen děti, ale i rodiče. Následnou rozcvičku už si vzali na starosti naši hosté, nikdo nezahálel, komu se taky poštěstí cvičit s trojnásobnou olympijskou vítězkou. Připraveno bylo pět disciplín, které si mezi sebe rozdělili členi Nowis teamu, kde se dětem s velký zaujetím věnovali a mezitím stíhali i dávat podpisy a společně se fotografovat. A měli co dělat, protože na tuto akci přišlo společně s rodiči a prarodiči 50 dětí z atletických přípravek.

Po celou dobu panovala v hale veselá sportovní atmosféra, rodiče fandili dětem a děti rodičům.

A naši hosté? To je zřejmé ze slov Elišky Dřímalové:,, My jsme byli nadšeni. Za nás to bylo naprosto skvělé. Líbilo se nám to zapálení a radost všech, kteří se účastnili.“ Tak se budeme těšit za rok na viděnou.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory