zpět na aktuality

Přátelská atmosféra a podpora na oddílových závodech v Jesenici

Závodní odpoledne proběhlo v minulém týdnu na atletickém stadionu v Jesenici. Původní termín byl před měsícem, ale z důvodů nepřízně počasí jsme museli přesunout. Vzhledem k nabité termínovce to moc jindy nešlo a i účast byla v důsledku změny bohužel slabší.

Na startu se sešlo celkem 27 rodinných dvojic připravených soupeřit ve sprintu na 60m, skoku z místa, hodem pěnovým oštěpem a závěrečnou mix štafetou 2x100m. Na všech stanovištích dělali rozhodčí atleti z mladšího a staršího žactva, aby si také vyzkoušeli, jaké to je a ocenili práci rozhodčích na jejich závodech 🙂

Vedli si skvěle, povzbuzovali mladé začínající atlety a mnohokrát jim poradili, jak si lépe stoupnout nebo se odrazit v disciplínách čtyřboje.

Atmosféra závodu byla přátelská, rodiny se vzájemně podporovali a hecovali, přesně tak, jak to má na závodech dětí vypadat. Při vyhlášení sice ukáplo pár slziček, ale i na to si začínající atlet musí zvykat. Celkově si závod všichni skvěle užili a už se těšíme na 4. ročník v roce 2025.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory