zpět na aktuality

Úsměvy na rtech a pohodová atmosféra na 2. tréninku rodin v Líbeznicích

V neděli 14.4.2024 proběhl odpoledne náš druhý společný trénink v rámci projektu Atletika pro celou rodinu 2024 – tentokrát už venku na Duhovce.
Sešel se nám zase neuvěřitelný počet 19 rodin a celkem 27 dětí!
Proběhl výklus a krátké rozcvičení a pak jsme zařadili hru „na zahřátí“ při dnešní teplotě cca 25°C :-))). Děti a rodiče si stoupli do řady vedle sebe – dítě vždy naproti rodiči, střihli si kámen, nůžky, papír a ten, kdo vyhrál, se otočil a začal utíkat a ten druhý z dvojice ho měl honit – byla to velmi rozmanitá hra, někomu stačilo jen stříhat a neběhat 🙂.
Pak jsme se rozdělili na půl, jedna skupina skákala do písku z místa a s rozběhem, druhá skupina házela raketkami.
Další část tréninku byla běhací – jedna skupina běhala slalomovou štafetu dětí proti rodičům… kdo myslíte, že zase vyhrál?😄 Druhá skupina běhala přes překážky a pak naopak.
V závěru tréninku jsme si udělali další společnou fotku a šli jsme se protáhnout, největší úspěch měl pokyn: „lehněte si a dělejte mrtvoly“!🤣
Trénink plný pohodové atmosféry jsme si všichni užili s úsměvem na rtu a už teď se těšíme na společné závody, které se konají 9.6. od 17:30 hod zase na Duhovce.
Opět musím poděkovat atletickému svazu za tento skvělý projekt. Je to opravdu radost pozorovat, jak se i ty zlobivější děti najednou před rodiči chovají vzorně a v naprosto 100% nasazení si to s rodiči nemilosrdně rozdávají. Rodiče se samozřejmě také snaží hecnout a lámou rekordy v hodech atd… .-)

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory