zpět na aktuality

Skvělé výkony na druhém tréninku USK Provod

Druhý společný trénink rodičů s dětmi jsme si užili 23.3.
Na zahřátí jsem si zahráli hru „kámen, nůžky, papír…“, kdy ten z dvojice ,který prohraje se musí otočit 2x dokola a potom musí chytit spoluhráče. Když ho chytil, hra se opakuje. Po zahřátí jsme se protáhli při rozcvičce.

Po protažení následovalo procvičení atletické abecedy v kruhu. Menší vnitřní kruh utvořily děti a větší venkovní rodiče. Na povel se děti pohybovaly po směru hodinových ručiček, rodiče protisměru a vždy měli za úkol provádět některý ze cviků atletické abecedy. Na hvizd se měli dvojce co nejrychleji vrátit k sobě.

V rámci tréninku si tentokrát rodiče s dětmi zazávodili ve čtyřech disciplínách. Ve skoku do dálky z místa, hod míčkem na cíl, štafetový slalom, a poslední disciplínou byl “ medicimbalový petang“.  Každá dvojice měla k dispozici šest kilových medicimbalů.  Jejich úkolem bylo hodit nebo poslat medicimbaly tak, aby zůstaly ve vymezeném území.

Všichni závodili s nadšením a jejich výkony byly skvělé. Po závěrečném strečinku jsme vyhlásili výsledky, a děti i rodiče dostali zaslouženou sladkou odměnu.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory