zpět na aktuality

Hojná účast sportovců na třetím tréninku v Rokycanech

Další trénink našich atletických mláďat s rodiči připadl na krásné datum – čtvrtek 4. 4. 2024 od čtyř hodin. Nezúčastnilo se překvapivě 44 lidí, ale úctyhodných 57.

Naší hodinku jsme začali obvyklými organizačními záležitostmi, aby všichni věděli, na co že se to vlastně přihlásili a co je čeká a nemine. Rozklusali jsme se při slepovačce, kde si rodiny procvičily anatomii a trochu rozhýbaly těla před dalšími výkony.

Pokračovalo se tradiční rozcvičkou, věnovali jsme se všem svalům od hlavy až po kotníky. Následovalo setkání s frekvenčním žebříkem. Pro některé to bylo první seznámení, ale všichni zvládli probíhání bravurně, potvrdilo se, že naši malí svěřenci jsou šikovní po rodičích 🙂 Poté jsme se rozdělili do 5 družstev a zkoušeli jsme trénink s obručemi a oblíbené ježdění na koberečkách. Pro některé to byla opět novinka a poznatek, že obyčejné běžkařské či koloběžkařské sklouznutí může být celkem náročné. Klání družstev jsme zakončili překvapením – všichni museli vytáhnout na světlo boží své nohy uvězněné celý den v botách a trochu rozhýbat i plosky a prstíky. Před každým družstvem ležela návnada v podobě bonbónů, které museli členové družstev sbírat bosýma nohama a donést na své místo.

Po ukončení soutěže se lup rozdělil mezi děti, poděkovali jsme si, pochválili výkony malých svěřenců a především rodičů, kteří se před svými ratolestmi nenechali zahanbit. A už teď se těšíme na trénink na stadionu…..

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory