zpět na aktuality

Ani lehce mrazivé počasí na tréninku v AC Rumburk rodiny neodradilo :-)

Společný trénink rodin zapojených do projektu jsme uspořádali 7.3.2024 na našem atletickém stadionu v Rumburku. V den tréninku nám panovalo poměrně chladné počasí (zhruba 3°C), které bohužel odradilo některé rodiče dětí z důvodu nedávno absolvovaného nachlazení. Některé rodiny nedorazily z důvodu nemoci právě probíhající. Celkem se nám sešlo 12 z původně přihlášených 17ti rodin. Do společného rozklusání a rozcvičky se nám zapojily i starší děti oddílu, které se ten den na stadionu účastnily klubového závodu v Krosu.

Trénink jsme začali společným rozklusáním a naší obvyklou rozcvičkou. Poté jsme se přesunuli na připravené stanoviště s třemi vybranými disciplínami z rodinné atletiky. Pro tento trénink jsem vybrala disciplíny B2 (štafetový běh), S1 (skok do dálky z místa) a H1 (hod z místa).

Po zprvu rozpačitém zapojení rodičů, ale nadšeném povzbuzování dětí, se nám trénování, myslím, krásně vydařilo a všichni si ho, až na mrazivé počasí, společně užili. Děti byly očividně nadšené ze zapojení rodičů.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory