zpět na aktuality

Vánoční atmosféra na rodinném tréninku v hale v Sezimově Ústí

Vánoční melodie zněly v hale v Sezimově Ústí během 1. rodinného tréninku. Akce se konala v neděli 17. prosince 2023 a zúčastnilo se jí přes 30 lidí, včetně dětí, rodičů a dalších příbuzných.
Povinná výbava na trénink nebyly tretry ani sportovní oblečení, ale krabička cukroví, jakékoliv oblečení s vánočním motivem a dobrá nálada.

Trénink začal několika koly přes překážky kolem haly. Aby se naladila vánoční atmosféra, tak následovala zahřívací hra „Tajný Santa“. Nesmělo se zapomenout na rozcvičku, která probíhala ve dvojicích (rodič + dítě), po ní následovala motorická cvičení (abeceda) s tenisovým míčkem. Hlavní náplní tréninku byl skok, a tak se po abecedě hala rozdělila na dvě poloviny. Na první se trénoval skok přes švihadlo a na druhé straně si mohli rodiče vyzkoušet překážkářskou abecedu. Trénink jsme opět proložili vánoční hrou, tentokrát s názvem „Pan Perníček“. Následovala opičí dráha s několika stanovišti (skoky snožmo přes molitanové překážky, slalomový běh, frekvenční žebřík, přeběhy hliníkových překážek, běžecko-motorické cvičení mezi stříškami, frekvenční běh mezi kruhy a stříškami, přenášení váhy v kruzích a sprint). Trénink byl završen hrou „Sobe, do stáje!“.
Po tréninku předali trenéři rodinám odměny od Českého atletického svazu a vyhlásili 1.-3. místo za počet absolvovaných tréninků v prvním čtvrtletí.

Trénink byl skvělou příležitostí pro všechny, aby si užili zábavu a společně s rodinou a přáteli se naladili na Vánoce.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory