zpět na aktuality

Čertovský rodinný trénink v Třebíči

Ve čtvrtek 7.12.2023 se v Třebíči uskutečnil rodinný čertovský trénink. 🙂

Úvodní zahřátí si děti udělaly s rodiči a s balony. Navzájem si přihrávali, driblovali a zároveň při tom samozřejmě běhali. Následovala honička s čertími ocásky – nejprve jen děti, dále pouze rodiče a v závěru se přidali všichni společně.

Společná rozcvička proběhla i formou protahovacích cvičení, rodiče si vyzkoušeli svíčku, most apod.
Poté jsme rodiče s dětmi rozdělili do třech skupin a společně běželi krátkou překážkovou dráhu a zkoušeli se na konci trefit molitanovým uhlíkem do čertího kotlíku. Družstva si počítala počet zásahů. V druhém kole si dali rodiče děti na záda jako pytel a měli naopak z kotlíku uhlíky brát pro svoje družstvo. Souboj byl velmi vyrovnaný.

Na závěr jsme dali přetahovanou s velkou žíněnkou, děti zvlášť a následně v druhé skupině rodiče. Souboj byl velmi vyrovnaný, ale nakonec jedna skupina rodičů dostala žíněnku za předem stanovenou čáru. I děti měly souboj velmi vyrovnaný, všichni hodně fandili.

Na závěr jsme zařadili společné protažení, předání odměn, modrých vaků z Českého atletického svazu a nechyběla ani společná fotografie. S některými rodinami jsme si po společném čertovském tréninku ještě poseděli. 🙂

Na další společný trénink se již nyní všichni těšíme.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory