zpět na aktuality

Krásné výkony a odhodlání na závodech rodin v AC MS Brno

V posledním týdnu před prázdninami jsme uspořádali na našem stadionu na Vojtové závodní odpoledne pro rodiny.

Nejdříve jsme utvořili dva živé slalomy na rozběhání, dále jsme se společně rozcvičili a vyzkoušeli nácvik štafetové předávky. Potom už se šlo závodit.

Začali jsme štafetou, kterou ovládl tým Blaníci, poté jsme se přesunuli ke skoku z místa, kde úplně nejdál doskočili opět Blaníci a zajistili si tak dvě individuální vítězství. Následoval slalom, ve kterém nejmrštnější byly holky z AA Teamu, a na konci jsme se přesunuli k hodu. Celé odpoledne nám přálo krásné počasí, které doprovázel silný vítr. Soutěž oštěpářů tak byla silně narušená vnějšími vlivy, a proto jsme vyměnili oštěpy za raketky, se kterými si nejlépe poradil tým Draků.

Celkem se zúčastnilo 19 rodinných dvojic – v celkovém součtu 4 disciplín vyhrál tým Blaníci, před AA Teamem a týmem Victory. V kategorii 2016-2018 se na prvním místě shodně umístili Pilníci 1 a Squišíci. Vyhlásili jsme také nejlepší dvojici s maminkou a tatínkem.

Celé odpoledne se neslo v soutěžním, ale velmi přátelském duchu, kdy si nakonec všichni účastníci odnesli spoustu účastnických cen za své odhodlání a krásné výkony.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory