zpět na aktuality

Nejen zábavné formule na okruhu Orel Vyškov :-)

Dne 12.6. proběhly v oddíle Orel Vyškov dlouho očekávané závody pro děti a jejich rodiče. Po rozcvičce na okruhu s balónem nás čekala zahřívačka ve dvojicích s lanem (leh na břicho a přeskok).

Dále jsme se rozdělili na tři formule, kde za každým uběhnutým okruhem čekal Pit stop – zavazování tkaniček = výměna pneumatik; nafukování balónku = dofoukání balónku; vypít pití brčkem = doplnění benzínu; oblečení a vysvlečení trika = výměna kapoty a také vyjelo Safety car. V závěru si poskládali formuli. Vyhlásila se první, druhá i třetí formule a šlo se soutěžit.

Byly nachystány 3 disciplíny – skok z místa, přeskoky a běh na 500m. Všechny děti i jejich rodiče bojovali o co nejlepší umístění a dali do závodů všechny svoje síly. Závěr společných sportovních zážitků završila vodní balónková bitva.

Na konci byly všechny děti odměněny za úžasné výkony. Jejich spokojené a rozzářené tváře nás trenéry i rodiče zahřály u srdce. Byli jsme všichni šťastni, že se opět potvrdilo, že sport spojuje 🙂

Děkujeme Českému atletickému svazu za příležitost být součástí tohoto skvělého projektu a všem sponzorům za jejich dary.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory