zpět na aktuality

AK Olymp Brno má za sebou svůj premiérový ročník ve sportování rodin :-)

První rok účasti AK Olympu Brno v Atletice pro celou rodinu úspěšně za námi. Ve středu 14.6.2023 vyvrcholil školní rok společným závodem dětí a rodičů. Za slunečného počasí jsme se odpoledne na dvě hodinky setkali na hřišti ZŠ Jasanová.

Po společném rozklusu a úvodní hře nám děti udělaly rozcvičku. Rodiče tak mohli u svých předškoláků až druháků vidět, kam jsme se za rok tréninku  posunuli.

Po pořádném protažení jsme začali plnit předepsané disciplíny. Skok daleký byl hlavní doménou tatínků, kteří měli motivaci přeskočit 3 metry dlouhé doskočiště. Ani maminky se nedaly a děti se snažily skoky svých rodičů překonat. Slalomový běh byl u každé dvojice napínavý. Při hodu pěnovým oštěpem nám u některých pomalu nestačilo 20 metrové pásmo! A tak jak je tomu tradičně na závodech, zakončili jsme je štafetou. Běhy byly vyrovnané! Děti i rodiče se snažili podat co nejlepší výkon.

Na závěr proběhlo vyhodnocený předvedených výkonů a předání odměn. Děti i rodiče byly spokojení. Těšíme se na další pokračování projektu Atletika pro celou rodinu!

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory