zpět na aktuality

Nová oddílová trička na druhém rodinném tréninku v oddíle TJ Sokol Velké Meziříčí

V úterý 23. května se v atletické školičce ve Velkém Meziříčí konal druhý trénink rodičů s dětmi v rámci projektu Atletika pro rodinu.

Společný rodinný trénink se uskutečnil venku na atletickém stadionu a na druhý pokus nám vyšlo příjemné počasí. Tréninku se zúčastnilo celkem 24 rodin, některé dvou-, tří- i čtyřčlenné, proto jsme trénink rozdělili do dvou skupin a dvou časových bloků.

Na začátku dostaly všechny děti nová oddílová a zářivá trička, takže trénink začal velmi radostně. Poté jsme se všichni společně rozklusali, rozcvičili, následovala atletická abeceda a pár krátkých startíků v dráhách. Hlavní náplní tréninku byla příprava na společné závodní odpoledne, takže si všichni vyzkoušeli skok z místa, slalom a štafetový běh. Na závěr tréninku jsme si připravili zábavnou běhací hru s čísly, která rodiče i velmi děti bavila.

Společný trénink jsme si všichni moc užili, rodiče i děti šli do každé disciplíny s nadšením. Příště nás čeká společné závodní odpoledne, na které se už velmi těšíme.

 

„Běhej, skákej, házej rád, s rodinou to můžeš dát!“

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory