zpět na aktuality

Další úžasný trénink rodin v oddíle Atletika Jaroměř :-)

Dne 17. a 20.4 se konal druhý trénink s rodiči v oddíle Atletiky Jaroměř. Opět jsme ho rozdělili na dvě části, aby se mohli pokud možno zúčastnit všichni. Počasí nám vyšlo jak v pondělí tak ve čtvrtek na jedničku. Tréninku se zúčastnilo celkem 12 rodin.

Odstartovali jsme výklusem, kdy poslední slalomoval mezi ostatními běžci až před prvního a tímto způsobem se vystřídali všichni. Protažení těla, běžecká abeceda a starty jsou už rituál. V této části se vždycky bavím asi nejvíc😃. Děti ode mne převezmou štafetu a na chvíli se stanou trenéry. Cituji: jak máš ty ruce? Zvedej kolena! Takhle se to ale nedělá tati, musíš takhle!😃😃😃.
Pak jsme přešli na slalom a štafety. Ve dvojici jsme se rozházeli a vyzkoušeli i hod na cíl. Všechno jsme zvládli perfektně, ani na chvíli nikdo nezabrlal a každý do toho dal 120%.
Chvilka času navíc byla věnována hře člověče nezlob se. Tam vynikali převážně rodiče, kteří se s oblibou vyhazovali a nikomu nedali nic zadarmo😁😁. Úplně na závěr jsme obsadili dvě dráhy, a dali si závod v přeskakování.
Miluju tyhle společné chvíle a strašně moc si vážím rodičů, kteří si přes časovu pracovní náročnost, najdou chvilku nebo obětují dovolenou, jen aby mohli přijít si chvíli zadovádět. Když vidím babičky a dědečky, kteří přijdou a dělají na dráze přímo divy tak si říkám jestli se druhý den ještě postaví na nohy😉. Je to úžasné vědět, že to nebyl jen nějaký trénink, ale že tohle všechno je příklad pro děti. Že i v této uspěchané době si rodiny najdou čas být spolu. Vůbec nám nikomu nešlo o výkony ale o to, že jsme strávili společný čas a zapomněli na starosti, práci a školu.
Děkujeme , že můžeme být součástí vašich úžasných projektů🥰.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory