zpět na aktuality

Druhý „Olympácký“ trénink rodin

Ve středu 12.4.2023 proběhl druhý „Olympácký“ trénink rodičů s dětmi v rámci Atletiky pro celou rodinu. Ačkoliv jsme plánovali, že se setkáme již venku, tak nás chladné počasí zahnalo do tělocvičny. To však nebránilo 14 dětem s jejich rodiči dorazit a užít si hodinku plnou společného sportování. Na začátek jsme protáhli ruce a nohy, kdy se určil počet, kolik se jich může dotýkat země. Následně se v tělocvičně objevily velké i malé opičky a ty se snažily před parťákem uchránit svůj banán.

Po pořádném protažení se rodiče snažili doběhnout své děti při startech z poloh a samozřejmě jsme na závěr prohodili role J Následně jsme se rozdělili do třech týmu, které různými způsoby soutěžily o to, který se jako první dostane na druhou stranu.

Na závěr společného sportování jsme přivítali jaro hrou na krtky (děti) a zahradníky (rodiče). A jak to dopadlo? Ač se zahradníci snažili, co jim síly stačili, tak krtci v tomto klání měli převahu.

Za příjemně strávený čas a plné nasazení dostali děti drobné odměny a rodiče knihu – Pohybová gramotnost pro celou rodinu.

Už teď se všichni těšíme na společné závody!

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory