zpět na aktuality

Trénink oddílu Fénix Sport Blansko se nesl v hravém a soutěživém duchu :-)

První společný trénink proběhl v blanenské tělocvičně na ZŠ TGM . Zúčastnilo se celkem 16 rodin z čehož jsme měli radost. Celý trénink se nesl v hravém a soutěživém duchu a myslím že to všechny moc bavilo.
Začali jsme rozehřátím všech zúčastněných. 1. hra byla honička ve dvojicích kdy vždy rodič a dítě museli být spojeni ( menší děti se drželi s rodičem za ruku, ty větší se do sebe zahákli lokty ) . Druhou hru jsme zvolili s míčem a byla to vybíjená zase ve dvojicích ( rodič + dítě ) a každá dvojice měla za úkol co nejvíce vybití protivníků. Jediná podmínka byla že si ta dvojice musela vždy minimálně jednou přihrát bez toho aby jim balon spadl na zem. Poté následovala rozcvička s trenérkou Adrianou. Po rozcvičce jsme zvolili pár startů z různých poloh kde bylo krásně vidět jak se každé dítě snaží svého rodiče porazit. Po krátké přestávce jsme si pak vyzkoušeli skok daleký z místa a pár cviků na koordinačním žebříku. Na závěr zase hra a to mrazík.
Poté následoval důkladný strečink po kterém jsme se už jen vyfotili.
Na trénink byly  jen kladné ohlasy jak od dětí tak i od rodičů a všichni už se těší na další trénink který proběhne už venku na atletickém stadionu a pak hlavně na závěrečný závod.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory