zpět na aktuality

Polešovjata a jejich krásné a vydařené odpoledne plné pohybu, úsměvů a krásných zážitků

První a úspěšný společný trénink s rodiči proběhl 20. února také v oddílu AK Polešovjata. K přihlášeným 20 rodinám se připojilo dalších 10 rodin jen tak, pro radost. Všichni trenéři byli celkovou účastí mile překvapeni. Po loňském „odpočinkovém“ ročníku v tomto projektu se ukázalo, že jsou rodiče se svými dětmi opět na společné trénování naladěni a natěšeni.

Mezi pomocníky se objevili i starší žáci, odchovanci přípravky. Zahřátí na duši trenérkám přinášely okamžiky, kdy trenérky viděly sportovat své bývalé žáky (dnes rodiče) se svými ratolestmi. 🙂

První trénink jsme pojali hodně hravě. Nechyběl ani hod, ani běh, ani skok, ani štafety. Zahráli jsme si sanitku, společně se protáhli. Potom nesměl chybět souboj rodiče versus děti v puckové střelbě a také při skokanské hře Ostrovy. Pak už jsme se rozdělili do čtyř týmu a závodilo se ve štafetách.

Na závěr na zklidněnou jsme si dali padákové hry. Bylo to krásné vydařené odpoledne plné pohybu, úsměvů a krásných zážitků.  Na vše dohlížel náš maskotek Atík, který nás hlídá na všech trénincích.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory