zpět na aktuality

Nečekaná účast rodin na prvním tréninku v oddíle AC Praha 1890

13.2. se v na oválu našeho oddílu AC Praha 1890 uskutečnil první společný trénink rodičů s dětmi. Počasí bylo vzhledem k termínu poměrně chladné, ale atlety minipřípravky a jejich dospělé doprovody neodradilo. K velkému potěšení (a mírné panice) nás trenérek se dostavili v počtu dvaceti dvojic, čímž zhruba zdvojnásobili naše očekávání.

Díky troše improvizace na naší straně, velkému pochopení na straně rodičů a pochopitelně zápalu dětských atletů se však potvrdilo, že čím víc, tím líp. Rozdělili jsme se do dvou skupin a spojili příjemné s užitečným při běhání štafet v rodinných dvojicích a týmových rychlostních soutěží na překážkové dráze. Kromě trénování běhu na vytrvalost a polohových startů jsme se tím pádem rovněž zvládli zahřát únoru navzdory.

Trénink tak doslova i obrazně uběhl v příjemné atmosféře velmi rychle. Nezbyl nám čas ani na závěrečnou hru, což bylo trochu zklamáním, ale zároveň pozvánkou na příští společný trénink rodičů s dětmi. Na ten se moc těšíme a doufáme, že se odehraje snad za příznivějšího počasí s nadále vysokou účastí a nasazením.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory