zpět na aktuality

Smích, legrace i rivalita na prvním společném tréninku v Sedlčanech

První společné tréninky rodičů s dětmi se díky velkému zájmu v Sedlčanech uskutečnily hned ve dvou různých dnech.  První trénink proběhl 15.12.2022 a podruhé rodiče s dětmi zaplnili tělocvičnu 22.12.2022.

Rodiče skvěle spolupracovali a zapojili se do všech naplánovaných aktivit. Trénink jsme začínali rozklusáním – udělali jsme hada, když se jeho hlava otočila, museli všichni co nejrychleji k zemi. Potom se běželo kolem dokola tělocvičny – děti ve směru hodinových ručiček a rodiče v protisměru. Když se kdokoli potkal, tak si spolu plácnul, pak druhou rukou a na závěr oběma Následovala společná rozcvička. Po rozcvičce jsme běhali slalom – nejdříve dělali kužílky rodiče a pak zase obráceně. Následně si rodiče lehli na zem a děti je přeskakovali a obráceně.

Pokračovalo se hody míčkem, raketkami oštěpy. To asi nejvíce bavilo tatínky 😀 Na závěr tréninku jsme si zahráli hru v družstvech a Bizony. U těch bylo asi nejvíce legrace, protože byla družstva tatínků, maminek a dětí zvlášť. Tatínkové bojovali a šli téměř přes mrtvolky. Jelikož toho neměli všichni ještě dost, tak jsme na úplný závěr daly štafety družstev. Při nich se neuvěřitelně fandilo a skandovalo.
Během tréninku panovala skvělá nálada a rodiče odcházeli se slovy díků. Dokonce přivedli i sourozence a tak sportovala opravdu vždy celá rodina. Dětičky měly největší radost z obdržených tetování 😀

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory