zpět na aktuality

Nadšené tváře a prima atmosféra na tréninku ASK Dipoli

V sobotu od 10:00 se sešlo přes 90 sportovců (40 rodičů a 50 dětí), aby si společně zasportovalo ve sportovním areálu v Černošicích. Trénink pro děti a rodiče proběhl v rámci projektu Českého atletického svazu – Atletika pro rodinu.

Po příchodu byli rodiče s dětmi rozděleni na 3 skupiny. Trénink začal hravým rozcvičením a rozběháním, zvířátkovou abecedou a koordinačními cvičeními s tyčemi. Následně se všechny skupiny prostřídaly na 3 stanovištích s našimi trenéry – překážková dráha, házení s míčkem a hravými cvičeními s tyčemi. V rámci hesla: „Běhej, skákej, házej rád, s rodiči to můžeš dát!“ si všichni vyzkoušeli všechno. Všichni zúčastnění dostali malou odměnu od Českého atletického svazu (projekt Atletika pro rodinu) – děti ve formě náramku, samolepek, tetovaček, deníčků, pastelek a rodiče dostali velmi krásnou brožuru Atletika pro rodinu, kde naleznou spoustu nápadů pro společné cvičení s dětmi.

Celá akce byla příjemným zážitkem jak pro trenéry, tak pro děti s rodiči, po celou dobu tréninku panovala skvělá atmosféra.
Náš trenérský tým moc děkuje jak svazu tak rodičům a dětem, bylo skvělé vidět tolik nadšených tváří.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory