zpět na aktuality

Hojná účast rodin na závodech ve Vrchlabí

Atletika pro rodinu ve Vrchlabí – závěrečné závody

Finální rodinné závody s rodiči proběhly v úterý 31. 5. 2022 na atletickém stadionu manželů Zátopkových ve Vrchlabí. Závodilo se ve velkém. Celkem se zúčastnilo 33 rodin.

Závody proběhly v příjemném duchu a pohodové atmosféře. Nejdříve jsme se společně rozběhali a rozcvičili, a poté se rodiny rozdělily na dvě poloviny. Jedna půlka se věnovala slalomovému štafetovému běhu, druhá se vrhla na hod pěnovým oštěpem. Následovaly další dvě disciplíny ve skoku z místa a v krátkém štafetovém sprintu. Každá rodinka tak během hodiny a půl stihla všechny čtyři disciplíny. Mezi rodinnými týmy panovala zdravá rivalita, která vyhecovala rodiny ke krásným výkonům.

Na konci všechny čekalo závěrečné vyhlášení. Každá rodinka obdržela drobné odměny a diplom a první tři týmy ještě získaly menší poháry.

Tímto děkujeme Českému atletickému svazu za krásný projekt Atletika pro rodinu. Veliké poděkování patří také rodičům, kteří své děti podpořili a společně šli do toho s námi. A v neposlední řadě děkujeme všem trenérům a mladým zkušeným atletům, kteří nám s organizací závodů pomohli. Společně se těšíme na další atletiku pro rodinu.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory