zpět na aktuality

Z druhého tréninku v Líbeznicích se domů nikomu nechtělo

V pátek 29.4.2022 od 17:30 hod proběhl náš druhý trénink v rámci projektu Atletika pro celou rodinu. Tímto moc děkujeme všem 15 atletickým rodinám, které si udělaly čas a společně s námi 3 praštěnými trenérkami strávily více než hodinu svého času v předvečer čarodějnického a májového víkendu :-).

Tento 2. trénink jsme pojali už jako generálku před závěrečnými závody a vyzkoušeli jsme si společně všechny 4 závodní disciplíny: skok z místa, hod pěnovým oštěpem, soutěž ve slalomu na 40m (dítě versus rodič) a štafetový běh.

Celému závodění ale samozřejmě jako obvykle předcházela zahřívací hra, tentokrát v podobě honičky „žvýkačkový král“, pak následovala společná rozcvička a rozběhání a pak jsme si děti s rodiči rozdělili na 2 části – jedna část absolvovala štafety a druhá část házela, skákala a běhala slalom, po té se skupinky vyměnily. Počasí jsme si objednali dokonale jarní, abychom mohli skotačit jen tak v tričku a trénink tak jel jako po másle…, panovala skvělá nálada a rodiče i děti ze sebe ždímali jen to nejlepší a pořád a pořád se hecovali k lepším výkonům :-).

Po hodinovém tréninku jsme se důkladně protáhli a byli jsme tak báječně naladěni, že se nám ani nechtělo skončit a jít domů. S většinou, která nikam nepospíchala, jsme si ještě zahráli další zábavnou hru, kdy se vždy 2 označení honí v protisměru kolem ostatních v kruhu a záleží, kdo doběhne jako první. Myslím, že jsme se společně dokonale vyřádili i nasmáli.

Účastníme se tohoto projektu druhým rokem a máme čím dál větší radost, jakou máme fajnovou propojenost sportovně naladěných dětí i rodičů.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory