zpět na aktuality

TJ Spartak Třebíč a jejich další trénink rodin

V úterý 12.4. jsme uspořádali trénink rodičů a dětí . Účastnili se opět všichni, i ti, co nemají atletický deníček a nezapisují si svoje aktivity.

Účast byla opět veliká, bylo celkem 30 dvojic, což je perfektní. U těch u kterých nemohli rodiče, zastoupili strejdové, dědečkové, tety, takže to bylo bezvadné.

Byl to trénink velikonoční, takže na rozběhání a zahřátí byla honička s pomlázkou a přidal se i plyšový Atík a naše maskotka opička Atička. Honili s dětmi i rodiči.

Po společné rozcvičce ve dvojicích, jsme udělali dvě družstva, která bojovala o to, které družstvo nasbírá nejvíce vajíček. Byl to vyrovnaný souboj. Pak jsme si zkusili atletickou disciplínu – skok z místa a zkoušeli přeskočit sami sebe. Druhá skupina zkoušela disciplínu, kterou máme zrovna v našem třebíčském sedmiboji – skok přes švihadlo za 1min. Všichni bojovali a skákali jako o život. Nakonec jsme ještě rodičům ukázali míčovou hru, kterou jsme se naučili na semináři ve Svitavách – kdy si  v družstvu hází družstvo míč  musí si 10x nahrát. S dětmi to hrajeme tak, že hrají mladší děti zvlášť a starší zvlášť, aby měli všichni šanci. Rodiče jsme rozdělili do dvou družstev a boj byl veliký a dlouhý a vypadalo to, že nebude mít konec, ale i my rodiče jsme nakonec zvládli deset nahrávek. Rodiče byli dost uběhaní a děti ukřičené, jak fandily:-).

Trénink se moc povedl a už se těšíme na další soutěžení.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory