zpět na aktuality

Trénink pro celou rodinu ve Veselí nad Lužnicí

Letošní Atletiku pro rodinu jsme v našem oddíle zahájili prvním společným tréninkem 4. března.

Po předání vaků a brožurek a vysvětlení, jak bude projekt probíhat v roce 2022, jsme se rozcvičili pomocí dvou aktivit – hrou na zrcadla a protažením pomocí špejlí. Úkol to rozhodně nebyl jednoduchý, ale poprat se s ním nakonec zvládli i ti nejmenší.

Pokračovali jsme překážkovou dráhou, která otestovala rychlost, přesnost, skákání snožmo, a taky umění kotrmelců ve velkém závodě mezi dětmi a rodiči.

Trénink jsme zakončili pohádkovou hrou s barevnými bublinkami, které měly rodinné týmy za úkol sesbírat a roztřídit. V tom se jim snažila zabránit zlá čarodějnice, která děti i rodiče chytala a pokaždé zaklela v nějaké zvíře, které musely rodiny předvádět až do doby, než je vysvobodila hodná víla a dala jim tak možnost pokračovat ve hře. Tuhle hru jsme pro velký úspěch ještě jednou zopakovali, a pak už nám zbylo akorát dost času na společnou fotku a rozloučení.

Trénink jsme si i přes stísněnější podmínky vnitřní haly všichni moc užili a už se nemůžeme dočkat jarního tréninku, na kterém se budeme moct rozběhnout přes celý stadion.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory