zpět na aktuality

Balónkový trénink v TJ Sokol Jaroměř

Sešli jsme se 3.3.2022 v hale Asvaj v Jaroměři.
Rodiče už při vstupu měli super náladu a úsměv na tváři ☺️.
A jdeme na to..1)… Na zahřátí dostali špendlíci za úkol propíchat všechny balónky, létající po tělocvičně.
2) Slepovaná( Rodiny společně pobíhají v prostoru, na signál trénera zastaví, trenér vysloví část těla ( levé rameno, pravá pata, obě dlaně) a rodina se vzájemně poslepuje .
3) protažení- členové rodiny se postaví proti sobě,, jeden předcvičuje, další opakuje – po chvíli se vymění a předcvičuje další člen. Následuje ukázka cviků, které mohou cvičit dohromady.
4)abeceda
5) starty z různých poloh
6) nácvik skoku a hodu. ( Příprava a cviky , skoky snožmo, pravá noha, levá noha, skok bokem, skok pozadu, hod přez hlavu, hod spodem, vystrčením od prsou, hod prez hlavu zády, hod z lehu.
7) kontrolní část- tři stanoviště…hod oštěpem, slalomový běh a skok z místa na podložce k němu určené. Rodiče si udělali tři družstva a každé zabralo jedno stanoviště. Po prostřídání všech členů v družstvu, si stanoviště vyměnili.
8) závěrečná hra- na konec jsme si zaházeli na cíl… Děti verzus rodiče. Mezi týmy stála lavička na které měl každý tým deset kuželů odlišné barvy od soupeře. Na pokyn trenéra začal boj, kdo první sestřelí soupeřovu barvu. Se stavem 1&1 byli všichni spokojeni ☺️☺️.
Jako třešničku na dortu, jsme použili Kin- ball. Vyhozený vysoko do vzduchu ho musela rodina chytit a společně nad hlavou udržet pět vteřin v klidu.
A je to,,,, hodina a půl nám utekla ani jsme se nenadáli😟 ale nevadí, už teď se těšíme na příště ven a na tartanovou dráhu.
Strašně jsme si to užili… Sešla se skvělá parta lidi…povzbuzovali se , smáli se…bylo nám opravdu fajn. Bylo úžasné sledovat děti, jak jsou šťastné, když to co je baví najednou dostalo úplně jiný rozměr a to díky tomu, že to s nimi dělali rodiče, sourozenci zkrátka všichni ti, kteří jsou pro ně vzorem.
Mám mezi rodiči úžasné lidičky, jsou tam vášniví sportovci, rekreační sportovci, tatínci vytížení prací, maminky na mateřské ale i lidi po operacích , nebo úrazech, rodiče, kteří sportují hodně málo ať už z jakéhokoli zdravotního důvodu. Ale oni přišli ❤️ a s nadšením makali💪.
Tohle je pro mě ta největší odměna. Mám v týmu úžasné děti a ještě úžasnější rodiče. ❤️❤️❤️❤️❤️

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory