zpět na aktuality

První společný trénink rodin v Třebíči

Dobrý večer, posílám pár fotek z našeho prvního tréninku rodiče s dětmi.  Trénovat přišli téměř všichni, tak nás bylo v tělocvičně téměř 60. To je rekordní počet rodin, které jsme kdy měli. Byl to parádní pocit vidět, kolik jich nadšeně přišlo s dětmi trénovat. Měly jsme s holkama fakt radost.

Trénink jsme začali přivítáním, představením nové trenérky, docházky a pak jsme začali.

Rozběhali jsme se s tenisáky v ruce, kdy jsme si je různě předávali, podávali, obtáčeli apod. Pak si rodiče házeli za běhu se svým dítětem, levou, pravou, oběma, pozadu, popředu, bokem . Zahřáli jsme se celkem dost. Poté jsme se s tenisákem i protáhli, každý sám i ve dvojici.

Potom jsme rodiny rozdělili do čtyřech skupin podle barev a měli za úkol co nejdříve posbírat 30 stejně barevných předmětů. Ty jsme roznesli po schodech, po šatnách , po chodbách. Dalším soutěžním úkolem družstva bylo švihadlo. Nejdříve skákaly minutu děti a potom rodiče a vše se sečetlo dohromady.

Posledním soutěžním úkolem bylo házení tenisákem a chytání do kuželu v rodinné dvojici. Víc jsme bohužel nestihli, i když jsme měli v plánu ještě více aktivit.

Na konci jsme se ještě namasírovali. Polovina masírovala s masážními míčky chodidla a ještě prstovou gymnastiku a druhá polovina s masážními válci, které nám naše trenérka dovezla jako odpad od nich z práce ( silné velké kartonové válce) a masírovali jsme si lýtka a stehna. Rodiče dětem a pak obráceně. Společně jsme se protáhli, vyhlásili vítězné družstvo a všichni dostali dobrou odměnu. Společné foto na závěr a hurá domů.

Příště se s našimi super rodiči opět těšíme. Štěpánka Velebová, Aneta Šanderová a Iveta Mičková

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory