zpět na aktuality

V Jihlavě proběhla velmi oblíbená akce pro rodiče s dětmi

Ve čtvrtek 14. 10. 2021 proběhla na atletickém stadionu Na Stoupách v Jihlavě akce s názvem Atletika pro rodinu, kdy se do tréninku s dětmi zapojili i samotní rodiče.

V rámci projektu Českého atletického svazu – Pohybová gramotnost – Atletika pro celou rodinu, jsme i letos uspořádali velmi oblíbenou akci pro rodiče a děti.

Z důvodu koronavirové pandemie jsme byli nuceni akci přesunout z jara na podzim, ale vše se vydařilo a o akci byl velký zájem ze stran dětí i rodičů.

Celkem se do této akce zapojilo 30 soutěžních dvojic ze 3. skupiny a ze 4 A skupiny oddílu Atletika Jihlava.

Prezence rodinných týmů probíhala od 16.25 hod. na stadionu Na Stoupách v Jihlavě. Soutěžící dostali startovní kartičky a gumové náramky s logem Atletika pro celou rodinu. Poté byla zahájena oficiálně celá akce. Následovala společná rozcvička a po ní se již začalo závodit.

Soutěžní dvojice si libovolně volily pořadí plnění jednotlivých disciplín. Absolvovat museli všechny 4 určené disciplíny – štafetu 25 + 25m, skok z místa, hod medicinbalem a člunkový běh.

Po zdárném dokončení všech disciplín byly všechny výkony vyhodnoceny a vyhlášeny výsledky.

Všem rodinným týmům byly předány diplomy, medaile a odměny. Každý dostal sportovní vak, ve kterém se nacházely např. atletické zápisníky pro celou rodinu, brožurky se cvičením, zápisníčky, samolepky, švihadla, pastelky, klíčenky či odznáčky.

Tři nejlepší rodinné týmy dostaly navíc tričko Atletika Jihlava.

Celá akce byla po 18. hodině zakončena společnou fotografií.

Sportovní odpoledne probíhalo ve výborné náladě a tato sportovní akce se vydařila.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory