zpět na aktuality

Atletika pro rodinu na novém stadionu ve Šternberku

Ve čtvrtek 30.9. v odpoledních hodinách proběhl na atletickém stadionu ve Šternberku zajímavý projekt ve spolupráci Českého atletického svazu a Atletického klubu Šternberk v programu POHYBOVÁ GRAMOTNOST, ATLETIKA PRO RODINU A ZDRAVÝ POHYB, ZDRAVÁ STRAVA, který podporuje Ministerstvo zemědělství. Současně proběhlo ve spolupráci s městem Šternberk i slavnostní otevření  atletického stadionu.

V rámci soutěžního odpoledne proběhly i závody rodin. Sešlo se na 20 rodin, které poměřily síly v těchto atletických disciplínách: štafetový běh, slalomový běh, hod pěnovým oštěpem a skok z místa. Na začátku nechybělo společné rozcvičení formou her a následně si rodiny zopakovaly běžeckou abecedu. Na závěr proběhlo vyhlášení nejlepších rodin v rámci kategorií. Všichni účastníci byli oceněni medailí a drobnými dárky, které rozdávala Irena Gillarová.

Jako host přijela Irena Gillarová, účastnice Olympiády 2021 v Tokiu, která reprezentovala naši republiku v hodu oštěpem. Jistě se s vámi ráda vyfotografuje či  podepíše na pamětní kartičku.

 

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory