zpět na aktuality

Akce pravidelný pohyb a zdravá strava v Karviné

ATLETICKÉ ZÁVODY RODINNÝCH TÝMŮ PROVĚŘILY FYZIČKU RODIČŮ I DĚTÍ
Na sportovišti Základní školy U Lesa v Karviné-Ráji proběhly ve středu 22.9. atletické závody rodinných týmů, které organizoval atletický klub Benjamínci Karviná společně s TJ Jakl Karviná a Českým atletickým svazem.
🏆👉🎤„Po několika odkladech spojených s protiepidemickými opatřeními jsme konečně mohli uspořádat dlouho plánované Atletické závody rodinných týmů. Závodilo se ve čtyřech disciplínách – v hodu oštěpem, skoku z místa, slalomu a štafetě. Tým tvořila dvojice – dítě a dospělý. Do výsledků se počítal vždy jejich nejlepší společný výsledek. Děti i dospělí soutěžili s vervou sobě vlastní. A protože to byly opravdové závody, tak kromě rozdávání medailí a diplomů jsme měli svého patrona. Stal se jím Zdeněk Stromšík, reprezentant České republiky a několikanásobný rekordman v krátkých sprintech,“ uvedl organizátor a trenér oddílu Benjamínci Karviná Pavel Reis.
👉🍏💕Součástí závodů byla také podpora zdravého stravování v rodinách. „Pro všechny návštěvníky jsme připravili raut se zdravými dobrotami, například ovoce, bílé jogurty, müsli a další. Jsme rádi, že se vše vydařilo a závody i přes nepříznivou předpověď počasí proběhly se sluníčkem nad hlavou. Motto karvinských Benjamínků zní Atletika s úsměvem. Naší největší odměnou je vidět děti, jak se společně s rodiči dokážou při rodinném sportování propojit a naplno si ho užít. To se povedlo i na těchto závodech,“ dodala trenérka Ivana Reisová.
Video najdete ZDE

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory