zpět na aktuality

Akce pro veřejnost v září!

Ve čtvrtek 16.9. zavítá tým Atletiky pro děti za dětmi do Loun. Přichystaný je program již od rána, kdy si zasportují děti z mateřských a základních škol. Odpoledne vyvrcholí atletěním pro děti a jejich rodiče v rámci oddílu. Na děti bude bedlivě dohlížet naše reprezentantka Marcela Jöglová. Zúčastněné školy a školky obdrží certifikáty a děti se mohou těšit na drobné odměny.
V sobotu 18.9. se Atletika pro děti představí jako doprovodný program závodu Mladé Běchovice. Malí běžci a další zájemci mohou s námi atletit už od 9 hod. na louce u rybníčku v Běchovicích. Těšit se můžete kromě běhu na tradiční skok do dálky z místa nebo hod pěnovým oštěpem. Atletiku pro děti si s dětmi vyzkouší i náš reprezentant Damián Vích.
V neděli 19.9. se Pohybová gramotnost představí od 14 hodin v Děčíně na Mariánské louce v rámci slavností Tyršův Děčín. Zaběhat, zaházet a zaskákat za námi mohou přijít jak děti, tak i jejich rodiče v rámci Atletiky pro celou rodinu. V letošním roce za námi do Děčína dorazí naše reprezentantka Marcela Jöglová.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory