zpět na aktuality

Příjemná rodinná atmosféra na závodu rodin A.C. Sparta Praha

Příjemná rodinná atmosféra panovala v pořadí již na třetích rodinných závodech, které uspořádal pražský oddíl A.C. Sparta Praha.

V pátek 13.6. dorazilo na stadion celkem 24 závodících párů a někteří rodiče zvládli závodit i se dvěma dětmi. Během jara jsme se s rodiči sešli na 2 trénincích, takže jsme měli natrénováno a na závody jsme se všichni moc těšili.

Po společném nástupu následovalo rozběhání a protažení. Nesměla chybět abeceda a naše krásná atletická básnička „Běhej, skákej, házej rád, s rodičem to můžeš dát“. Poté jsme se rozdělili na dvě skupinky tak, aby vždy rodina závodila pohromadě. Jako první byla štafeta a slalom, kde bylo k vidění nespočet osobních i domácích rekordů zejména mezi rodiči :-). Následoval skok z místa a hod pěnovým oštěpem. Na závěr byly přichystány pro rodiče s dětmi doplňkové disciplíny v hodu na cíl a skocích přes švihadlo. Zde se předvedly zejména děti, které byly lepší než rodiče :-))))

Závěr závodního dne patřil bezesporu společné hře Pexeso! Děti vyzvaly rodiče a bylo to velmi těsné, kdo vyhraje. Děti spoléhaly na svoji rychlost, rodiče na taktiku nalezení pexesa.

Moc děkuji všem zúčastněným a za sebe děkuji, že jsem mohla být součástí krásného projektu Atletika pro celou rodinu :-)))

My moc děkujeme trenérce Janě Střelcové a jejím pomocníkům za krásnou akci na stadionu Sparty!

Video z celé akce ZDE

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory