zpět na aktuality

Trénování rodin v Dobrušce :-)

Do projektu bylo pro letošní rok přihlášeno 15 rodin. Obvolala jsem všechny rodiny, jestli by souhlasily a v projektu pokračovaly i přes nepříznivou situaci s covidem. Všech 15 rodin bylo nadšených, že po dlouhé době můžou děti zase organizovaně něco dělat.
První tréninková jednotka byla zaměřena na různé překážkové dráhy, cvičení ve dvojicích – rodič a dítě. Bohužel moc her nešlo udělat pouze pro jednu dvojici, i když často byli rodiče oba i s mladším sourozencem. V tomto případě to bylo trochu omezené, ale i tak jsem si dokázala poradit, aby se to dětem líbilo. Všechny děti byly nadšené porovnávat si síly s rodičem. A v druhé tréninkové jednotce jsme (pokud to šlo na stadionu) udělali buď část a nebo s někým i celý závod, jak měl původně být.
Děti na závěr dostaly přidělené batůžky, z kterých měly velikou radost. I přes nepříznivou epidemiologickou situaci, jsem projekt Atletika pro rodinu dokončila. Děti i rodiče strávili spolu čas, který intenzivně využili ke sportování s atletickou náplní. Všem se projekt moc líbil.  Jak už jsem uváděla, účast byla 15 rodin, jak bylo původně naplánováno.
Projekt Atletika pro rodinu hodnotím jako povedený, i přesto, že se hodně lišil od původních podmínek. Děkujeme, že nám bylo umožněno se do projektu zařadit a za skvělou práci odvedenou ze stran organizátora akce.
Moc děkujeme trenérce Aleně Skálové 🙂

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory