zpět na aktuality

Rodinný běh na 3km v Českém Brodě :-)

Rodinné 3 km

Uběhněte štafetově 3 km a zaznamenejte výsledek na hodinkách/telefonu, který si předáváte jako štafetový kolík. Odměníme nejrychlejší rodinu, nejstarší a nejmladší rodinu (součet všech věků zúčastněných). Musí se zapojit nejméně tři osoby (rodina), jedna osoba nesmí běžet více než 2 km. Běžet můžete kdekoliv a délku jednotlivých úseků si určujete sami. 3 x 1 km nebo 20 x 150 metrů? Taktika a počet předávek je na vás. Hodinky musí proběhnout celou trasu bez stopnutí.  Vaše výsledky (+screenshot) nám pošlete.

Nejrychlejší a zároveň nejstarší rodinou se stala rodina Fúskových (čas: 9:11, 127 let), nejmladšími byli bratři Suchánkovi (27 let).

Během omezení jsme dětem vymysleli mnoho výzev. Odměny pak rozvozíme do schránek, či jsou připravené na tribuně a děti/rodiče si je vyzvednou. Jinak jsme se přizpůsobili všem, tzn. píšeme individuální tréninkové plány, těm, kteří chtějí. Trénujeme ve dvou atlet + trenér (s rozestupy). A těm, kteří zůstávají doma s rodiči a nic nevyžadují zasíláme alespoň hromadné návody na tréninky doma :). Stadion jsme nechali volně přístupný pro individuální sportování a naši členové si mohou půjčovat pomůcky.

Nechte se inspirovat i vy a uspořádejte pro své děti s jejich rodiči netradiční společný běh :-))))

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory