zpět na aktuality

Snažíme se každou volnou chvíli sportovat !

Jak se daří sportovat rodinám v dnešní době? Jak sportujete vy? Podělte se s námi o vaše sportovní rodinné zážitky!

V pražském oddíle A.C. Sparta Praha mají o rodinném sportování jasno!

Snažím se každou volnou chvíli s Davidem sportovat a je pro nás  oba nepříjemné, pokud je den, kdy to počasí neumožní. Takže víme a cítíme jak je pohyb důležitý. Vedu děti  k pohybu od malička a sportuji s nimi a poctivě si zapisujeme aktivity do deníčků.

Každý den jsme s klukama venku, minimálně na svižné procházce, kterou doplňujeme například závody do kopce, apod. Nebo kola, nebo když to šlo, tak běžky, brusle. Zkrátka, co jde.

Děkujeme moc za tréninky. Děti to motivuje se alespoň pohnout jinak než z mého popudu 🙂 Snažím se s nimi hýbat každý den, aby z toho nevypadli 🙂 takže víkendové dlouhé procházky / výlety jsou na denním pořádku a v týdnu alespoň krátké procházky nebo výběhy 🙂 Eliška se teď opřela do toho, že skáče přes překážky a strašně jí to baví 🙂 Musím říct, že oběma tréninky moc chybí. Už aby bylo pěkně a mohli jsme vytáhnout kola. Super byla výzva se švihadlem z minulého týdne – Eliška se ke švihadlu přilepila a největší motivací pro ni bylo naskákat více než trenérka.

Naše rodina jede podle tréninku. Jinak určitě nezahálíme! Každý den běh nebo posilování, někdy oboje, někdy procházka a koloběžky. Pobyt je v naší pětičlenné rodině velmi důležitý, i když máme s manželem mnoho pracovních povinností. Čas na děti si musíme najít každý den!

Hýbat se nějak snažíme (hlavně děti), Atletický rodinný zápisník Anetka vyplňuje. Jen u toho nefotíme a rodiče by se mohli zapojovat více:-). Posílám aspoň fotku z dnešního posilování (hrudník) a úryvek ze zápisníku.

Chtěla jsem Vás potěšit, že se snažíme a plníme deníček. Každý den nějakou aktivitu. Jsme na tom asi všichni obdobně, už i Tonda sedí několikrát týdně u počítače. Jsem ráda, když děti vyženeme ven. I schody doma do třetího patra slouží k tréninku, zatím bez nehody.

 

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory