zpět na aktuality

LISTOPADOVÁ RODINNÁ VÝZVA 👨‍👩‍👧‍👦🍂 🍁 UKONČENA

Začátkem listopadu jsme si pro vás připravili výzvu, která je nyní u konce. Jak rodiny sportovaly se můžete podívat do příspěvků!
Jaké disciplíny rodiny plnily?
1️⃣ Kolik metrů dohromady za dobu výzvy společně uběhnete nebo ujdete
2️⃣ Kolikrát trefíte kaštanem/šiškou strom z 10 pokusů na vzdálenost 10ti metrů
3️⃣Nejdelší pokus skoku z místa za celou dobu trvání výzvy
 
  • za rodinu Honkovu (2 dospěláci + 6, 8 a 13 let): 78000m uběhnuto, 36x trefeno, 182cm max skočeno 🙂k tomu spousta km na výletech, cyklovýletech a hrátky s ufem a baseballákem 🙂
  • za rodinu Halasových (1 dospělák + dvě děti): celkem uběhnuto – 350 000 m, trefeno 47x a nejdelší skok měřil 220 cm 🥳
  • za rodinu Baroňových (2dospeli+3deti kluci13,11,8let):  32000m beh i chuze po horách , trefili se málokdy, ale budeme trénovat , nejdelší skok Jakub 2,21m, další sportovní aktivity: mamka jízda na kole denně 30km,děti fotbálek za barákem, in-line brusle👍
  • za rodinu Štěpánkových (2 dospěláci + 2 děti): Společně jsme protoulali a proběhali 22 000 m. Trefovačka – Klárka 7x, Vítek 9x, taťka 10x, mamka 7x. Skok z místa : Klárka 205 cm, Vítek 225 cm, taťka 230 cm, mamka 215 cm.
  • za rodinu Velebových (2 dospěláci + 2 děti)

A jak hodnotí listopadovou výzvu pro rodiny maminka Monika Štěpánková?

Během listopadových víkendů jsme se snažili využít pěkné dny k výletům po okolí a okořenili jsme je vypsanými disciplínami s různými obměnami. A tak jsme skákali nejen do dálky,  ale i přes potok, z pařezu, o tyči. Trefovačku jsme zvládli, výzva byla hod listem na vzdálenost – u toho jsme se pobavili. Máme díky tomu i spoustu pěkných podzimních fotek do tradičního vánočního kalendáře.
I přesto, že výkony nebyly tentokrát to nejdůležitější, zaznamenali jsme si je a zapíšeme do nových rodinných deníčků. Budou to první zápisy, kterými společně s fotkami deník vyzdobíme.

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory