zpět na aktuality

Na Spartě se rodiny deště rozhodně nebály a společné závody si užily !!!

Závody jsme nakonec uskutečnili venku, i když do 15:50 stále pršelo. Trochu jsme improvizovali, protože kaluže na rozcvičení a promáčená tráva nás lehce limitovali.

Byla velice příjemná rodinná atmosféra, musím uznat, že přišlo hodně rodičů se 2 dětmi, kdy měli 2 čísla na sobě a dělali vše 2x…. běhy, hody, skoky. Nejpočetnější rodina byla v počtu 5, oba rodiče a jejich 3 děti. Ocenili jsme také zvlášť nejmladšího účastníka závodů.

Pro mě jako pro organizátora závodů, bylo velmi příjemné všechny závodníky na startu (děti) povzbuzovat křestními jmény a zároveň na oštěpu korigovat techniku provedení hodu. Občas nám fouknul protivítr, a tak jsme házeli vícekrát, aby nebyly vzneseny protesty.

Letošní ročník projektu byl moc fajn, sešly se rodiny, které opravdu chtěly sportovat s dětmi a tak společné tréninky venku po tmě, v hale a online byly na pohodu. Děkuji i celému technickému týmu a myslím, že druhá trenérka Anička, která již se mnou absolvovala 2 roky, by příští rok už společné trénování zvládla sama. Za AC Sparta Praha, Jana Střelcová

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory