zpět na aktuality

Rodiče s dětmi Spolu na startu !!!

Svátek dětí a atletiky = spokojenost!!!

1.6. 2020 si zapíšeme do dějin. Tento den jsme oslavovali Den Dětí, ale taky tento den po celé republice zazněl po tříměsíční karanténě, kterou způsobil Covid 19, signál ke startu v 173 atletických oddílech, kde startovalo 1700 malých i velkých atletů. V atletickém oddílu Orel Vyškov, tam zazněly signály dva. Jeden na vrhačské loučce, kde už atmosféru a výsledky napsal Roman Weiter a jeden na orelském sportovním areálu, kde nám odstartovalo 94 orlíků v kategorii staršího žactva až po benjamínky. Ta nejmladší byla dvouletá Gabrielka Hanáková.

Děti mohly závodit a podávat svoje výkony v běhu na 60 m, skoku do dálky, hodu tenisovým a kriketovým míčkem, nebo vrhu plným míčem.  A jak to bývá, děti se snažily, ale když jde „do tuhého“, nedají nic zadarmo. Perou se o to, kdo bude rychlejší, kdo koho přeskočí, nebo přehodí.

Dobrý večer, posílám pár foteček, kterak se zapojily rodiny dnes na startu. Moc jsme si to užili. Všichni jsme sledovali také reportáže z televize. Jsme šťastní, že se opět potkává naše atletická rodina a my můžeme zase trénovat,

Zde vám přinášíme fotogalerie z oddílů Polešovice, Orlík Vyškov, AK AHA Vyškov, TJ Baník Stříbro aj.

Na video z TJ Valašské Meziříčí se můžete podívat ZDE

 

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory