zpět na aktuality

Předvánoční trénink v Třebíči

Dobrý den, dnes u nás proběhl předvánoční trénink rodičů s dětmi.
Celkem se zúčastnilo 24 rodin a sportovalo 35 dětí, někteří si vzali na pomoc sourozence.
Bohužel někteří, kteří se zapojili do atletění s bílým vakem se z důvodu nemoci dětí, nemohli zúčastnit.
Na úvod jsme se společně vyfotili a zahřáli jsme se hrou s pet víčky, kdy jsme si navzájem děti i rodiče podlézali mezi rozkročenýma nohama. I přes variantu, že rodič dítě může místo podlezení překročit, tak se všichni vrhali na zem a podlézali.Pak jsme si ještě zahráli pumpičky a špendlíky, při které jsme se někteří zahřáli až moc:-).
Po společné rozcvičce jsme s dětmi chtěli rodičům ukázat co vše děláme na tréninku a tak jsme si dali 4 stanoviště. Na  prvním jsme si zaskákali do výšky, hlavně tatínci si dávali laťku dost vysoko:-). Druhé stanoviště bylo švihadlo, na chodbě jsme rodiče prohnali po schodech a v druhé tělocvičně jsme nachystali velkou dráhu. Využili jsme žebřík, překážky, švédskou bednu, trampolínu atd a i tam se rodiče zapojili hodně aktivně.
Na závěr jsme chtěli přivolat sníh a tak jsme si zahráli „přehazovanou“, dvě družstva proti dalším dvěma. Nejdřív rodiče, pak děti .Na závěr bylo společné protažení, aby nás zítra nic nebolelo a rozdání malých drobných odměn a přáním krásných Vánoc:-)

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory