zpět na aktuality

Jak se závodilo v Kuřimi ?

Atletický oddíl v Kuřimi uspořádal pod záštitou Českého atletického svazu dne 30.5.2019 závody v projektu Atletika pro celou rodinu. Přihlásilo se 34 dvojic rodinných týmů, ale v den závodu se zaregistrovalo a závodilo pouze 31 týmů. Registrace byla od 15.30-16hod. Závody začaly v 16hodin nástupem všech účastníků, včetně trenérů,pomocníků a zdravotníka. Naučili jsme všechny přítomné pokřik, který se všem líbil a uvolnil atmosféru. Všem jsme zdůrazňovali, že si jdeme užít hezké sportovní odpoledne, ke kterému nám přálo i pěkné slunečné počasí. Vysvětlili jsme pravidla všech 4 disciplín, rozdali připravené kartičky na zápis výkonů a rozdělili závodníky do čtyř skupin.

Ve dvou skupinkách proběhla rozcvička ve dvojicích podle daných cviků a poté rozptyl na určené stanoviště. Průběžně se všechny skupiny, které byly barevně odlišeny, vystřídaly na disciplínách.

Po splnění odevzdali závodníci kartičku, obdrželi náramek a vybrali si jeden z nabízených dárečků.

Poté se zapsaly výkony a udělalo vyhodnocení. Provedl se nástup, kde se seznámili atleti se svými výkony, předali se medaile a diplomy. Po dohodě jsme ještě ocenili diplomem první nejlepší tým v každém ročníku a nejmladšího účastníka. Nakonec jsme se rozloučili společným pokřikem. Celou akci zaznamenával fotograf. Podle našeho názoru se nám akce povedla, líbila se a měla pozitivní ohlasy a reakce.   

Ke stažení

Jak se závodilo v Kuřimi ? 03. června 2019

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory