zpět na aktuality

SOUTĚŽ POJĎTE S NÁMI DO TOHO !

Pohybová gramotnost s Českým atletickým svazem připravila pro své členy měsíční soutěž, do které se můžete zapojit právě vy trenéři se svými malými atlety a jejich rodiči!

Po dobu jednoho měsíce mezi sebou budou soutěžit oddíly a na závěr vyhlásíme tři, kteří v součtu všech zapojených rodin, a samozřejmě také trenérů, zvládnou ujít nebo naběhat nejvíce kilometrů. Do výzvy, která bude probíhat od 15. 1. do 15. 2. 2021 se mohou zapojit všechny oddíly, které jsou zařazeny do projektů Atletika pro děti a Atletika pro celou rodinu.

Jak se zapojit? Je to velmi jednoduché. Pro začátek je nutné zaregistrovat váš oddíl na e-mail: dfranklova@atletika.cz. Následně vám bude zaslán odkaz na formulář, který předáte všem, kteří se budou chtít do soutěže zapojit. Formulář bude skutečně jednoduchý a jeho vyplnění zabere jen několik desítek vteřin, navíc si ho vyplní každá zapojená rodina sama pouze jednou na konci výzvy. Vy už s tím nebudete mít další práci.

Tři oddíly, které budou mít v součtu všech svých zapojených rodin nejvyšší počet nachozených nebo naběhaných kilometrů, čeká jako výhra návštěva maskota Atíka na tréninku dětí a pro další zúčastněné jsou připravené další krásné atletické odměny.

Těšíme se na vaše fotky, reporty a snažení!

Pojďte s námi do toho!

Generálním partnerem projektu Pohybová gramotnost je Česká spořitelna

Generální partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory